Onze meetwerkzaamheden waar wij u bij kunnen helpen

Controle metingen

Van Drie Maatvoering staat bekend om deskundigheid en goede service, daarnaast worden de controle metingen met zo weinig mogelijk risico uitgevoerd en zullen wij u informeren over de vorderingen van uw project
meer informatie

GPS meetwerkzaamheden

Van Drie Maatvoering is in het bezit van moderne GPS meetapparatuur. Hiermee kunnen wij snel en zeer nauwkeurig verschillende metingen uitvoeren.
meer informatie

Hoogte metingen

Ons land ligt voor een groot deel onder zeeniveau. Om te weten te komen wat de exacte hoogte van een terrein is, is een nauwkeurige hoogte meting zeer belangrijk. Voor een betrouwbare hoogte meting kunt u bij Van Drie Maatvoering te recht.
meer informatie

Inmeet werkzaamheden

Van Drie Maatvoering houdt zich ook bezig met het in kaart brengen van uw pand. Dit doen wij door middel van het inmeten van de woning. De punten die ingemeten worden zijn de gevelaanzichten.
meer informatie

Kadastrale metingen

Van Drie Maatvoering kan diverse kadastrale metingen voor u uitvoeren. Wij kunnen voor u grensreconstructie tekeningen bij het Kadaster opvragen en daarna de perceelgrens ter plaatse uitzetten.
meer informatie

Maatvoering

Een belangrijk onderdeel van Grond, Weg en Waterbouw projecten is uitzetwerkzaamheden. Voor goede voorbereiding en uitvoering bent u bij Van Drie Maatvoering aan het juiste adres.
meer informatie

NDM meting

Wat is een NDM meting? Een NDM meting is de afkorting voor Nauwkeurige Deformatie Metingen. Hierbij wordt met een deformatiemeting de hoogte van een gebouw vastgesteld.
meer informatie

Topografische metingen

Voor dat er projecten gestart worden wordt er een topografische meting verricht om alle hoogtes en objecten in kaart te brengen.
meer informatie

Van Drie Maatvoering

HERBARENERF 5

2743 HA WADDINXVEEN

085 - 3035285

INFO@VANDRIEMAATVOERING.NL

Kvk: 58645128

Btw: NL001479528B93

COPYRIGHT 2021 VAN DRIE MAATVOERING - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VAN DRIE MAATVOERING IS ONDERDEEL VAN KADASTERNET

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

chevron-down