De grenzen van uw perceel vast laten leggen?

Kadastrale metingen

Met een kadastrale meting worden de precieze grenzen van een terrein of perceel vastgelegd. Dit kan gebeuren bij voorbereiding van een nieuwbouwproject of bij aanpassingen van de grenzen van een bestaand perceel of als er onzekerheid bestaat over waar de erfgrens loopt.

Bij Van Drie Maatvoering kunt u terecht voor het uitzetten van erfgrenzen en percelen, het bepalen van oppervlaktes van percelen, het splitsen van percelen en grensreconstructies.
Van Drie Maatvoering maakt voor het verrichten van kadastrale metingen ook gebruik van haar partner Kadasternet.

Voor het verrichten van kadastrale metingen wordt gebruik gemaakt van GPS apparatuur en satellietverbindingen. Op die manier worden erfgrenzen nauwkeurig in beeld gebracht. 

U als opdrachtgever geeft grenspunten door aan de landmeter van Van Drie Maatvoering en deze landmeter meet de nieuwe grenzen. Ook meet de landmeter extra punten in de naaste omgeving. 

Daarna zorgen wij ervoor dat deze gegevens op de kadastrale kaart geplaatst worden en dat deze de juiste codering krijgt. De grenspunten, grenspunten in de naaste omgeving en de inpassing op de kadastrale kaart zijn eisen die het Kadaster stelt aan een kadastrale meting. Als laatste maken wij de nieuwe tekeningen van het perceel en leveren wij de gegevens aan u als opdrachtgever. 

Voor wie voeren wij een kadastrale meting uit?

  • Rijkswaterstaat, Kadaster en gemeenten 
  • Projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties, notariskantoren en agrarische bedrijven
  • Particulieren 

Laat ons helpen bij uw project

Van Drie Maatvoering

HERBARENERF 5

2743 HA WADDINXVEEN

085 - 3035285

INFO@VANDRIEMAATVOERING.NL

Kvk: 58645128

Btw: NL001479528B93

COPYRIGHT 2021 VAN DRIE MAATVOERING - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VAN DRIE MAATVOERING IS ONDERDEEL VAN KADASTERNET

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

chevron-down