Laat uw project regelmatig controleren!

Controlemetingen zijn belangrijk om tot een juiste maatvoering te komen, het is een check op eerder gedane metingen. Door het laten uitvoeren van extra controlemetingen voorkomt u omstandigheden die u niet voorzien had en voorkomt u schade of extra kosten. Vooral als u een groot project heeft is het slim om regelmatig een controlemeting uit te laten voeren, om te kijken of alles nog in orde is.

Wat is een controlemeting precies?

Met de controlemeting worden eerder metingen die gedaan zijn nauwkeurig opnieuw gemeten. Dit is van belang omdat gebouwen en constructies tijdens een bouw in beweging zijn, dit kan ervoor zorgen dat er kleine verschuivingen zijn. Deze verschuivingen zijn een risico voor het project en kunnen voor schade zorgen. Om die reden is het belangrijk om verschuivingen in kaart te brengen en te monitoren door middel van controlemetingen. 

Controlemetingen worden daarom toegepast in verschillende projecten zoals bijvoorbeeld volumebepalingen, oppervlaktebepalingen, deformatiemetingen en maatvoering, maar ook bijvoorbeeld een machine die nauwkeurig in lijn moet draaien. 

Van Drie Maatvoering staat voor deskundigheid en goede service. Wij voeren de controlemeting uit met zo weinig mogelijk risico en zullen u informeren over de vorderingen van uw project.

Laat ons helpen bij uw project

Van Drie Maatvoering

HERBARENERF 5

2743 HA WADDINXVEEN

085 - 3035285

INFO@VANDRIEMAATVOERING.NL

Kvk: 58645128

Btw: NL001479528B93

COPYRIGHT 2021 VAN DRIE MAATVOERING - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VAN DRIE MAATVOERING IS ONDERDEEL VAN KADASTERNET

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

chevron-down