Breng uw percelen in beeld

landmeten

Landmeten is het opmeten of inmeten van percelen, objecten en oppervlaktes met de tachymeter (Total Station) of GPS, dit is afhankelijk van de situatie van uw project. Met deze apparatuur wordt de onderlinge positie van punten van het aardoppervlak bepaalt met zo groot mogelijke nauwkeurigheid. Landmeten vormt vaak de basis voor andere diensten zoals maatvoering. 

Wat doet een landmeter?

Een landmeter brengt gebieden, terreinen, percelen etc, in kaart. Dit noemen we ook wel het inmeten van data. Daarna beschrijft de landmeter de data die hij gewonnen heeft en verwerkt deze tot geo-informatie. 

Er zijn verschillende metingen die uitgevoerd kunnen worden door de landmeters. Het in kaart brengen van de data wordt ook wel een situatiemeting genoemd. Tijdens het project kan er een controlemeting worden uitgevoerd op de situatie. 

Voorbeelden van landmeten zijn onder andere: 

  • Inmeten van Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), ook wel bekend als topografische meting
  • Grondwerk

De ervaren landmeters van Van Drie Maatvoering zijn inzetbaar op zowel kleine als grote projecten. Zoekt u een professionele partner voor uw landmetingen dan bent u bij Van Drie Maatvoering aan het juiste adres

Landmeten

Laat ons helpen bij uw project

Van Drie Maatvoering

HERBARENERF 5

2743 HA WADDINXVEEN

085 - 3035285

INFO@VANDRIEMAATVOERING.NL

Kvk: 58645128

Btw: NL001479528B93

COPYRIGHT 2021 VAN DRIE MAATVOERING - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VAN DRIE MAATVOERING IS ONDERDEEL VAN KADASTERNET

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

chevron-down